Maanrakennusta ja kaivuu-urakointia pitkällä kokemuksella.

Yritysesittely

Turun Puhallus Oy on Turun seudulla ja lähikuntien alueella toimiva kaivuu- ja maanrakennusalan ammattilainen. Toiminta-alueemme kattaa noin 60 kilometriä Turusta joka suuntaan Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme samalla ammattitaitoisella asenteella sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä, unohtamatta tietenkään esimerkiksi taloyhtiöitä ja julkista sektoria, jolle teemme paljon kunnallisteknisiä töitä.

HHL-Yhtiöt Oy/Turun Puhallus

Me haluamme palvella asiakasta hyvin ja rehellisesti. Asiakkaan hyvän palvelun varmistamme omalla laadunvalvonnalla, töiden dokumentoinnilla ja henkilökuntamme jatkuvalla kouluttamisella. Tällöin myös pidämme omalta osaltamme huolen siitä, että luonnonvaroja ei turhaan tuhlata, vaan niitä riittää myös tuleville sukupolville. Näin kenellekään ei myöskään tule ylimääräisiä piilokuluja maksettavaksi ylimääräisten korjauskustannusten muodossa, ja me tekijät pystymme nukkumaan yömme rauhassa ilman painajaisia.

Nykyään kilpailu on kovaa alalla kuin alalla, mikä johtaa väkisinkin epäterveeseen kilpailuun heikentäen palvelun tasoa ja tuotteen lopullista laatua. Tämä taas lisää meidän kaikkien elinkustannuksia pitkällä aikavälillä. Maanrakentamisessa tämä tapahtuu esimerkiksi säästämällä materiaaleissa väärässä paikassa, käyttämällä vääriä materiaaleja ja laiminlyömällä työvaiheita, kuten esimerkiksi huolellisen maa-aineksen tiivistyksen uusien rakenteiden yhteydessä.

Purkutöissä laiminlyönnit tapahtuvat useasti jätteiden vääränlaisella lajittelulla, jolloin jätteiden jatkohyödyntäminen hankaloituu huomattavasti. Törkeimmissä tapauksissa jätteitä on jopa ajettu laittomiin kaatopaikkoihin. Työntekijöiden työehtosopimuksien pelisäännöistä yritetään myös useasti luistaa ja työntekijöiden kouluttamista vältellään tai yritetään että koulutuksista koituvat kulut tulisivat työntekijöiden maksettavaksi.

Me emme siis osallistu tähän epäterveeseen kilpailuun, vaan meille onkin siis äärimmäisen tärkeää asiakkaan hyvä, rehellinen, tehokkas palveleminen ja lisäksi luonnosta huolehtiminen ja kestävän kehityksen edistäminen.

Historiaa

1994 Perustetaan HHL-Service Oy. Päätoimialana kiinteistöhuolto ja kiinteistöjen kunnossapito.

2008 HHL-Service Oy ostaa Turun Puhallus Oy:n tukemaan omia palveluitaan. Palveluihin tulee lisäksi purkutyöt, maanrakennus ja kuljetuspalvelut. Turun Puhallus Oy on perustettu vuonna 1996. Edellinen omistaja aloittanut toiminnan hiekkapuhalluksesta ja lisännyt vähitellen palveluihin purkutyöt.

2012 Nimeksi HHL-Yhtiöt Oy.

2013 Myydään HHL-Service Oy:n kiinteistöhuollon liiketoiminta Turun Talo Team Oy:lle. HHL-Yhtiöt Oy ja Turun Puhallus Oy jatkaa toimintaansa edelleen.

2014 Keskitytään Turun Puhallus Oy:n toiminnassa purku-, maanrakennus-, ja kuljetuspalveluihin.

Käytössämme kunnon kalusto

Käytössämme on kattava kalusto, jonka avulla suoriudumme ongelmitta kaikenlaisista alan töistä.

Kaivinkoneet

 • KKHT05 Hyundai 55 robex 5t
 • KKHT16 Komatsu PC 160 16t

Kaivinkoneet on varustettu kauhanpyörittimillä ja kallistimilla, kauhasarjalla ja lajittelu/purkukourilla. Niihin löytyy myös iskuvasarat ja asvalttileikkurit.

Kuljetuskalusto

 • Umpipakettiauto Hiace
 • Avopakettiauto Dyna kappalenostimella, kantavuus 750kg
 • Kuorma-auto 3-aks. Scania vaihtolavalaitteilla
 • Henkilöauton perävaunu. Kantavuus 2000kg, korotuslaidat, sähköinen kippi (kysy vuokrausta!)

Vaihtolavat, säiliöt, parakit ja käsityökalut

 • Maansiirtolava
 • Jätelavoja erikokoisia useita
 • Vesisäiliö 6 m3
 • Lisäksi paljon erilaisia käsityökaluja: täryjä, timanttisahoja, puuntyöstövälineitä, hitsauslaitteita, metallintyöstövälineitä, tasolaser, uppopumppuja, piikkauskoneita, pesulaitteita jne.
 • Meiltä voit myös vuokrata juuri sopivan kaluston omaan urakkaasi kuljettajalla tai ilman.

Ota yhteyttä ja tiedustele rohkeasti lisää!

turun puhallus oy:n kaivinkoneet

Muistittehan että osan töistä voi laittaa kotitalousvähennyksiin!