Maanrakennusta ja kaivuu-urakointia pitkällä kokemuksella.

Vaihtolavat Turussa ja lähialueilla

Toimitamme vaihtolavat Turussa ja naapurikuntien seudulla kaikkiin kohteisiin, joissa vaihtolavalle on tarvetta. Esimerkiksi erilaiset rakennus- ja saneerauskohteet, työmaat, taloyhtiöt ynnä muut vastaavat paikat. Valikoimistamme löytyy sekä maansiirtolavaa että useita eri kokoisia roska- ja jätelavoja. Palvelu toimii ns. avaimet käteen -periaatteella, eli vuokratessasi vaihtolavan meiltä saat kuljetuksen molempiin suuntiin samalla hinnalla.

Vuokraa tukeva vaihtolava kuljetuksen kera

Tilavalle ja tukevalle lavalle mahtuu runsain mitoin mm. rakennus- tai purkujätettä, risuja, roskia ja käytännössä mitä tahansa. Me vuokraamme vaihtolavat yksityishenkilöille, yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille Turun alueella ja naapurikuntien seudulla joustavin vuokrausehdoin ja edullisin hinnoin.

Vuokraa tukeva perävaunu jätteille

Epäiletkö että vaihtolava ei mahdu teidän pihalle, tai roskia ei tule isoa määrää? Meillä on myös vahva kippaava henkilöauton perävaunu korokelaidoilla jonka toimitamme teille ja pois. Perävaunun kantavuus on 2000kg, eli tavaraa kyllä mahtuu.

Hyvä tietää lajittelusta

Rakennusjäte/Saneerausjäte: Sekalainen jäte, kuten huonekalut, puujäte, asunnon irtaimisto, betonilattiat, väliseinät, ym, ym. sekaisin.

Ei Saa sisältää ongelmajätteitä, kuten auton akkuja, kodinkoneita (pyykikoneet, hellat, pesukoneet elektroniikka...) asbesti, kreosiitti, yms.

Puujäte: Maalattu puu, käsittelemätön puu, lastulevyt.

Betonijäte: Puhdasta betonia. Ei saa sisältää tiiltä, posliinilaattoja, vedeneristeitä, puuta, bitumia/kerniä.

Tiilijäte: Kattotiilet, seinätiilet

Betonijäte ja tiilijäte sekaisin

Jätteiden oikeaoppisella lajittelulla pystyt säästämään rahaa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme lajittelussa ja kerromme miten teidään tapauksessa kannattaa toimia.

Muistattehan myös että lavassa on "reunat", eli lavaa ei saisi täyttää laitojen yläreunan yli.

Ota oitis yhteyttä ja kysy lisää!